top of page

Kırık Tv Tamir Ettirmek Mantıklı mı ?

Güncelleme tarihi: 23 Mar 2021




Ekranı Değişen Tv'de Görüntü Eskisi Gibi Olur mu ?


Led tv ekranları kırıldığında markası veya modeli ne olursa olsun eğer ekranda çok küçük bir kırık dahi olsa Tv yi tamir etmenin tek yolu kırılan ekranın çıkarılıp yerine aynı panelin yenisinin takılması dır. Kırılan ekranın aldığı hasar miktarına göre tv ekranın arkasında yer alan ve ışığın yayılmasını sağlayan Reflektörler kontrol edilir. Eğer tv erkanı fazla darbe aldıysa ekranla beraber bu parçada zarar görebilir.


Tv ekran değişiminde önemli olan nokta, bu işlemin bu konuda profesyonel kişiler tarafından yapılmasıdır. Eğer tv aldığı darbe sonrasında fazla zarar gördüyse tv yi tamir eden servisin ekran değişiminden önce tv nin hasar miktarını belirleyip ona göre devam etmelidir. Eğer tv aldığı darbe sonrası fazla zarar gördüyse ve tamiri mümkün değilse müşteriye gerekli bilginin verilmesi gerekir.


Led Tv Ekranları hassas oldukları için bir oyuncak, top veya küçük bir çarpma sonucunda da kırılabilecek parçalardır. Genellikle ufak darbeler sonucunda kırılan tv ekranlarını yaptırmak yenisini almaktan daha avantajlı gelmektedir. Tamir sonrasında görüntüde bir kayıp ve farklılık olmayacağı için Samsung, Philips, Sony ve Lg gibi bir bir çok marka içinde aynı şey söz konusudur.


Çünkü, Ekran Değişimi profesyonel kişiler tarafından yapıldığında, görüntüde hiçbir kayıp olmayacak şekilde tv ekranı değiştirilmiş olur. Kırılan tv ekranı çıkarılıp yerine o tv için üretilmiş uyumlu ekran takılır. Böylece ilk günkü kutudan çıkmış gibi görüntü kalitesinde hiçbir kayıp olmadan tv yi kullanmaya devam edebilirsiniz. Böylece yeni bir tv almaktan kurtulmuş olursunuz.


TV Ekran Değişimi Konusunda Zero tv Servisi olarak bizi tercih edebilir ve ekran değişimi konusunda profesyonel ekibimizle iletişime geçerek tv ekranınızı tamir ettirebilirsiniz.


Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page